HIP HIP HOORAY! We kunnen weer door met deze nieuwe vormgeving en laatste upgrades op technisch vlak. Original Kitchenware blijft zich onderscheiden met nieuwe, hippe, duurzame producten voor in de keuken en op tafel.

Koken en bakken met handig keukengerei van hoge kwaliteit vergroot hét plezier en gemak in de keuken en de tafel aankleden met prachtig bestek en servies zorgt voor het ultieme genieten. Lekker tafelen zijn vaak de momenten met echt aandacht voor elkaar (én voor de kok!) en is daarom een belangrijk onderdeel in onze drukke bestaan dat we moeten blijven koesteren!

Hierbij willen we graag iedereen in blijven verrassen en verder helpen, want het hoeft namelijk niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten! Of het nu gaat om op een makkelijke en snelle manier gezond koken of op een duurzame manier je voorraad bewaren of je eten meenemen... We blijven ons verder ontwikkelen en uitbreiden en daar gaat deze nieuwe site ons nog beter in ondersteunen.

Dat moet gevierd worden!

Bij deze verklaren we de NIEUWE winkel voor geopend:-) Tot en met donderdag 28 december 2019 kan er geshopt worden met 15% korting op alle artikelen. Dat is fijn voor de feestdagen!!

Voor al onze bestaande klanten betekent dit wel dat ze even een nieuw wachtwoord moeten aanmaken. In verband met de AVG privacy regels zijn vele accounts en andere historie van klanten die een tijdje niet meer hebben ingelogd vernietigd.

Veel succes en plezier met winkelen!

~ Anita Roelink ~

Nieuwe site met Feestkorting!