Drink in stijl, waar je ook bent

Tijd om afscheid te nemen van wegwerpflessen en -koffiebekers en ze te vervangen door een duurzaam en – niet onbelangrijk – stijlvol alternatief. Kambukka flessen gaan een leven lang mee en houden je jaar na jaar gehydrateerd.

Kambukka kiest bewust voor tijdloze designs en biedt een brede waaier aan duurzame flessen aan, zodat iedereen een exemplaar vindt dat helemaal bij zijn levensstijl past. Zo hoef je niet snel een nieuwe fles te kopen! 

Kambukka ontwerpt trendy drinkflessen voor een leven on the go. De nieuwe Kambukka-familie telt meer dan zeventig leden: van thermische flessen tot drinkbekers voor de allerkleinsten. Zo moedigt het merk je aan om méér uit het leven te halen - meer avontuur, meer plezier, meer actie!

Kambukka-flessen zijn hip, makkelijk in gebruik en 'smart'. Denk maar aan de 3-in-1-dop voor elke situatie, een volledig lekvrij design en optimaal onderhoudsgemak dankzij de Snapclean-technologie.

Haal snel je favoriete Kambukka product in huis en vul het keer na keer bij. Zó eenvoudig is het om het milieu een handje te helpen!