Inhoud van deze Website

De informatie die door Blisz Company wordt verstrekt op deze website is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kan echter niet worden ingestaan. De informatie op deze website is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Blisz Company kan niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert. Blisz Company en overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop verstrekte informatie.

Gezondheid

De informatie op deze site https://www.originalkitchenware.nl/, in mails/nieuwsbrieven van alle websites van Bliss Company, of enige andere informatie opgenomen op of in een productetiket of -verpakking, is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekte. Alle informatie is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor het advies van je arts of andere zorgverleners.

Gebruik nooit puur alleen de informatie op deze site/mails van Blisz Company voor een diagnose of behandeling van een gezondheidsprobleem. Ook niet als vervanging voor medicatie of een andere behandeling die is voorgeschreven door je arts of zorgverlener.

Wanneer je vermoedt dat je een gezondheidsprobleem hebt, overleg dan altijd eerst met je arts voordat je met een dieet, trainingsprogramma of voedingssupplement begint. Bepaalde diëten of voedingssupplementen kunnen de werking van medicijnen tegenwerken (versterken of verzwakken). Neem contact op met je arts of zorgverlener met betrekking tot mogelijke nadelige interacties tussen medicijnen die je momenteel gebruikt en het dieetplan of voedingssupplementen die je wilt gaan gebruiken.

Ieder mens is anders en de manier waarop je reageert op een bepaald product kan significant verschillen van de manier waarop andere mensen reageren op een dergelijk produkt.