Piral

Piral

Piral oersterke kleiproducten voor koken op traditionele wijze!

Oude tradities herleven! Terracotta stamt af van eeuwen geleden, toen er voor het eerst met de hand nuttige producten gemaakt werden van klei. De oudste kookpotten die ooit gevonden zijn, werden van dit eenvoudige materiaal gemaakt. Vandaag de dag sluiten de eigenschappen van koken met terracotta precies aan op de trend van “slow food”.

Het terracotta materiaal van het Italiaanse merk Piral beschikt over een “vuurbestendige” klei mix, uitstekend geschikt voor direct contact met de hittebron. Hiermee bereik je een perfecte warmtegeleiding met lage thermische uitzetting. Naast klei bevat deze mix veldspaat, silica, kwarts, ijzer en aluminium. Dat maakt het oersterk.

De Piral producten zijn 100% voedselgeschik en ze kunnen gebruikt worden voor voor gas, oven, magnetron, elektische kookplaat en afwasmachine. Minimaal 12 uur ondergedompeld in water voor gebruik. De potten, pannen en schalen zijn heel divers in vorm en kleur, dus voor iedere bereiding is er wel een juiste maat te vinden of de perfecte sfeer voor in uw keuken! 

12 artikel(en)

per pagina

1

12 artikel(en)

per pagina

1