Ramshorn

Categorie Rasmhorn

Lederen schorten en accessoires van stoer buffel-/runderleder, hoogste kwaliteit!

Rammen barsten van de energie en houden van vrijheid en avontuur. Hun ruige hoorns stralen kracht en moed uit. Robuust, natuurlijk en no-nonsense. Ramshorn gebruikt alleen het beste leer voor haar producten, waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Het meest in het oog springend zijn de schorten. Lekkere stoere schorten, voor de vakman, de hobbyist, kookgek of BBQ liefhebber. Deze worden met de hand vervaardigd, van ontwerp tot afwerking, iedere stap van het proces wordt met liefde, precisie en oog voor detail uitgevoerd.

Bedrijfsleven en hobbykok
In een (semi-)professionele omgeving is een werkschort natuurlijk onmisbaar. Het juiste schort beschermt tegen hitte, vuil, gevaren, bevordert het werkcomfort en staat natuurlijk super tof. Een goed werkschort helpt jou en/of je werknemers beter te presteren. Het geeft een goed gevoel en vormt een hip visitekaartje van jouw bedrijf. Het leer is in prachtige kleuren verkrijgbaar. Kies voor Ramshorn wanneer je kiest voor, stoer, representatief, veilig en persoonlijk!

Ramshorn is dé partner voor: Chefs, obers en barista’s - Kappers en barbiers - Tattoo-artiesten - Bloemisten - Slagers - Bakkers - Glasblazers - Hoefsmeden - Sleutelmakers

There are no products matching the selection.